Pret in actie

Actievoorwaarden Red Band winactie Facebook & Instagram

Reageer met het juiste antwoord onder de Facebook-post van @RedBand (https://www.facebook.com/RedBand) of onder de Instagram-post van @redbandnl (https://www.instagram.com/redbandnl) en maak kans op het winnen van een JBL speaker t.w.v. €48,99. Door mee te doen aan de actie ga je akkoord met de hieronder genoemde actievoorwaarden.

Lees verder

Met pret krijg je meer gedaan

Red Band is inherent verbonden aan pret. Dit komt niet alleen tot uiting in onze slogan: ‘Red Band als je voor pret bent’, maar ook in onze visie, waarin wij het belang van onbezorgd genieten dubbel onderstrepen. Wij zorgen daarom niet alleen met onze snoepjes voor de kleine genietmomentjes in het dagelijkse leven, maar brengen dit ook tot uiting door maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we met pret én een positieve houding in de maatschappij meer voor elkaar krijgen!

Lees verder

Zomerpret voor iedereen

Als je in bent voor pret, moet je bij Red Band zijn. Wij roepen immers al jaren: ‘Red Band, als je voor pret bent!’. Met onze lekkere producten zorgen wij voor kleine genietmomenten in het dagelijks leven. We geloven dan ook oprecht dat pretmomentjes je positieve energie geven én je zo meer gedaan krijgt. Daarom willen we op een prettige manier een extraatje bieden aan degenen die het financieel minder goed hebben.

Lees verder