Zomerpret voor iedereen

Als je in bent voor pret, moet je bij Red Band zijn. Wij roepen immers al jaren: ‘Red Band, als je voor pret bent!’. Met onze lekkere producten zorgen wij voor kleine genietmomenten in het dagelijks leven. We geloven dan ook oprecht dat pretmomentjes je positieve energie geven én je zo meer gedaan krijgt. Daarom willen we op een prettige manier een extraatje bieden aan degenen die het financieel minder goed hebben.

Partner Nationaal Fonds Kinderhulp

Sinds 2020 zijn wij partner van Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien, zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen. Ze helpen met dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding of warme winterjas.

Gezinnen in armoede verrassen

Red Band ondersteunt de actie Zomerpret. Deze actie houdt in dat zo’n 6.000 gezinnen in armoede een Zomerpretpakket ontvangen. Het Zomerpretpakket helpt kinderen die helaas niet uitkijken naar de zomervakantie. Terwijl deze zes weken zomervakantie eigenlijk bedoeld zijn voor ontspanning en pret.

Het Zomerpretpakket zit vol leuke spullen: van een voetbal tot leesboek en van een waterpistool tot knutselspullen. Zo kunnen ook deze gezinnen wat meer genieten in de zomer. Naast onze financiële bijdrage stellen we ook een frisbee én een lekkere traktatie voor in het pakket beschikbaar. In de video vertelt Desiree, een van de ontvangers, over de impact van het pakket op haar en haar dochter.

Wil jij ook een steentje bijdragen aan de Zomerpretpakketten van Kinderhulp? Scan de QR-code en doneer direct!